Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

El Galves escriu

Premsa i Literatura independents

Biografia

He fet coses. Ara escric regularment sobre política a El Nacional però a La República ja no perquè no paguen. Sobre art escrivia al Mirador de les Arts on sí que pagaven però han tancat per ruïna.  Escrivia sobre literatura al setmanari El Temps però em van fer fora per raons polítiques. Sóc autor del bloc de literatura Un dia en les carreres des de 2008, i continuo essent un dels crítics literaris catalans més destacats perquè no em caso amb ningú.

He escrit durant més de trenta anys de professió a La Vanguardia, El Periódico, El País, Avui i El Observador. He publicat estudis i obres com les edicions de Tirant lo Blanc, Curial e Güelfa, l'antologia de prosa catalana contemporània De miel y diamanteal Fondo de Cultura Económica de Mèxic i treballs de literatura i divulgació literària. També sóc traductor i he estat professor d'Història Medieval i Literatura a les universitats Autònoma, Pompeu Fabra i Lumière (a Lió, França). 

Estic preparant la meva primera novel·la. Tu, com a mecenes de l'Aixeta, em pots ajudar de veritat.

Estadístiques generals

  • 2
    Publicacions
  • 79
    et segueixen